۱۲ گام برای شروع یک کسب و کار پرسود
۱۲ گام برای شروع یک کسب و کار پرسود
بخش اول
میخواهید بدانید شروع یک کسب و کار پرسود پس از استعفا از شغل فعلیتان چگونه است؟ اگر از کارتان خسته شدهاید، به نظر میرسد تنها چند گام تا کارآفرین شدن فاصله دارید. نخستین کاری که باید پیش از استعفا دادن انجام دهید این است که پول پسانداز کنید و بعد این ۱۲ گام مهم را بخوانید تا بتوانید از یک کارمند به یک کارآفرین تبدیل شوید. البته شروع یک کسب و کار پرسود آن قدرها هم که فکر میکنید کار سادهای نیست. زمانیکه تصمیمتان را برای راه اندازی یک کسب و کار بگیرید، فرصتهای زیادی پیش رویتان قرار خواهند گرفت.
۱. مشخص کنید چه کاری میخواهید انجام دهید.
مشخص کردن اینکه میخواهید چه کاری انجام دهید برای برخی افراد به معنای یافتن علاقهشان است. به مهارتها، تواناییها و تجربیاتتان فکر کنید، واقعگرا باشید و تصمیماتتان را تجزیه و تحلیل کنید. تصور کنید هر روز به مدت چند ساعت هدایت کسب و کارتان را برعهده دارید. اگر با چنین روال کاری کنار میآیید، میتوانید طرحتان را اجرایی کنید و به کارتان ادامه دهید.
۲. بررسی کنید آیا مردم حاضر به پرداخت هزینه بابت کار شما هستند.
یک کسب و کار پایا کسب و کاری است که نقطهی تلاقی چیزی که شما میخواهید و آنچه دیگران برایش هزینه پرداخت میکند، است. من به دنبال کسب و کارهایی هستم که مورد تقاضای بازار و خریداران باشند. همیشه سعی کنید به دنبال ایدههای کسب و کار پرسود باشید و از کارآفرینان موفق الگوبرداری کنید. چیزی به مراجعهکنندگانتان پیشنهاد کنید که اگر خودتان نیز جای آنها بودید مشتاق داشتن آن محصول یا سرویس بودید.
۳. با مشتریان بالقوه صحبت کنید.
با افرادی صحبت کنید که احتمالا جزء مشتریان بالقوهتان هستند. دربارهی نیازها و ترسهایشان بپرسید و الهاماتی را که به ایدهی کسب و کاریتان مرتبط هستند پیدا کنید. آیا مزایای محصول یا سرویسی که ارائه میکنید در ارتباط مستقیم با نیازهای مشتریانتان است؟ از صحبتهای آنها یادداشتبرداری کنید، چرا که میتواند طرح بازاریابیتان را موثقتر کند.
۴. یک طرح بازاریابی و کسب و کار طراحی کنید.
هدایت یک کسب و کار دستخوش تغییر شده است. بازاریابی امروز با تولید محتوا، مدیریت شبکههای اجتماعی و ارسال ایمیل مرتبط است. باید مشخص کنید رویکردتان دربارهی مسائل برای ارائهی ایدههایتان به مشتریان، چگونه خواهد بود. طرح کسب و کاری بریزید که در آن جزئیات به خوبی عنوان شده باشد. مواردی مانند ساختارهای عملیاتی، محصول، سامانههای توزیع و طرح توسعه را در طرح کسب و کار و بازاریابیتان پوشش دهید.
۵. کسب و کارتان را در مقیاس کوچک راهاندازی کنید.
اگر برایتان امکانپذیر است، ایدهی کسب و کارتان را در مقیاس کوچک ایجاد کنید و در کنار آن به شغل خودتان بپردازید. شما میتوانید نخستین مشتریانتان را به دست بیاورید، و چنانچه از موفقیت کسب و کارتان مطمئن شدید، شغل فعلیتان را ترک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید