زبان بدن دست دادن۴

زبان بدن دست دادن4

انواع دیگر بد دست دادن

مدل های نامطلوب دیگری از دست دادن وجود دارند که هرکدام در غالب زبان بدن شما معانی و مفاهیم بدی دارند. در ادامه با این نوع دست دادن های بد آشنا میشویم:

دست دادن با نیروی زیاد: بعضی از مردان به اشتباه بر این باورند که دست دادن خوب به گونه ای است که با قدرت و محکم باشد به همین علت هنگام دست دادن، دست طرف مقابل را با فشاردادن له میکنند. آنها با نشان دادن قدرت فیزیکی خود در پی کسب احترام هستند. در صورتی که فشردن بیش از حد و له کردن دست افراد به وضوح یکی از نشانه های ضعف شخصیتی است.

دست دادن با نوک انگشتان: این نوع دست دادن معمولا هنگام دست دادن یک مرد با زن و یا هنگامی که یک شهر نشین با یک روستایی دست میدهد، رخ میدهد. در واقع زمانی این اتفاق می افتد که فردی نسبت به سطح شخصیت طرف مقابلش دچار بدبینی باشد و یا اینکه برای ارتباط و پذیرا بودن آن شخص، خیلی عصبی باشد. در این شرایط سعی میکند تنها نوک انگشتان وی را بگیرد و از گرفتن کف دست او خودداری میکند. زبان بدن در گرفتن نوک انگشتان دست بیانگر آن است که شما اعتماد بنفس ندارید زیرا با کسی که در کنار شماست احساس راحتی نمی کنید و یا اینکه شما فردی عصبی و متزلزل هستید. هنگامی که فردی اینگونه با شما دست داد بهترین کاری که میشود انجام داد این است که با دست چپ خود دست راست طرف را بگیرید و بگویید: “اجازه دهید یک بار دیگر درست انجام دهیم” و بعد درست دست دهید و دستش را تکان دهید. با این کار به او خواهید فهماند که به اندازه کافی مراقب رفتارهای او هستید و به آن اهمیت میدهید.

دست دادن هندلی: نام این سبک دست دادن از بالا و پایین کردن هندل پمپ های آب قدیمی که توسط دست انجام میگرفت گرفته شده است. هنگامی که دو نفر با یکدیگر خیلی احساس راحتی میکنند و در فاصله بدنی نزدیک از یکدیگر دست میدهند میتوانند در طول زمانی که مکالمه ابتدایی تمام میشود دستان یکدیگر را رها نکنند. نباید در این حین مدام دست ها را بالا و پایین تکان دهید. حداکثر تعداد مطلوبی که میتوان دستها را بالا و پایین کرد هفت بار است. هرچه دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید، دست دادن دوستانه شما بیشتر تبدیل به یک دست دادن اجباری میشود و طرف مقابل احساس میکند به طور فیزیکی محدود شده و خواهان فرار از آن شرایط میشود. یکی از نمونه های معروف این مدل دست دادن مربوط به دست دادن ترامپ و نخست وزیر ژاپن در سال ۲۰۱۷ است. وی دست شینزو آبه (نخست وزیر ژاپن) را به مدت ۲۰ ثانیه گرفت و بیش از ۳۱ بار تکان داد! (تصویر روبرو)

دست دادن ماهی خیس: این نام را غربی ها بر روی این سبک از دست دادن گذاشته اند. داشتن کف دست مرطوب به عنوان نشانه ای از شخصیت ضعیف و عصبی تلقی میشود. عرق کردن یک پاسخ عصبی توسط بدن است. دستها غدد عرق بیشتری نسبت به سایر نقاط بدن انسان دارند، به همین علت بیشتر در کف دستان نمود پیدا میکند. دست دادن با فردی که دستان مرطوبی دارد احساس خوبی ندارد. مخصوصا زمانی که مجبور شوید مدت زیادی دست وی را تکان دهید زیرا کسی دوست ندارد دستش را با رطوبت عرق دست دیگری مرطوب کند. مرطوب بودن دست بطور حتم نشانه عصبی بودن فرد نیست ، ممکن است در یک محیط خفه و نمناک حضور داشته باشید و یا بطور طبیعی همیشه دستان مرطوب داشته باشید. راه حل کاملی وجود ندارد اما چند ترفند هست که میتوانید انجام دهید. به عنوان مثال میتوانید رطوبت دستان خود را با دستمال و یا شلوار خود کم کنید. هر چند بهتر است قبل از آنکه به طرف مقابل برسید این کار را نامحسوس انجام دهید. هنگامی که میدانید در یک محیط بسته و نمناک حضور دارید دستان خود را از گرمای بدن دور نگه دارید و با باز نگه داشتن انگشتان اجازه دهید هوا در میانشان در جریان باشد. همچنین اگر در یک جلسه هستید امکان اینکه نوشیدنی داغ در دست داشته باشید هست پس سعی کنید آن را با دست چپ بگیرید تا همواره دست راست شما حالت مطلوب برای دست دادن را داشته باشد.

دست دادن با بازوی صاف: هر شخص دارای حریم متفاوتی است که در آن احساس راحتی میکند. معمولا اگر آن شخص در شهرهای کوچک و یا روستا بزرگ شود این حریم بزرگتر است و اگر در شهرهای بزرگ رشد یابد این حریم کوچکتر خواهد بود. عوامل زیادی در حریم های راحتی افراد دخیل هستند به همین خاطر نمیتوان قاطعانه گفت حریم راحتی مناسب کدامیک است. با اینحال اگر به گونه ای دست دهید که بازوی شما مستقیم ، مستحکم و دور از بدنتان باشد، با زبان بدن خود به وضوح این پیغام را میدهید که تمایل ندارید آن شخص را در حریم راحتی خود قرارر دهید. این سبک دست دادن شما دو مفهموم میتواند داشته باشد؛ یا آن شخص برایتان آزاردهنده است و یا اینکه شما ضعف اجتماعی دارید. برای تشخیص میزان نزدیکی به افراد جدیدی که ملاقات میکنید باید زبان بدن آنها را متوجه شوید و بر اساس آن تصمیم بگیرید چقدر به آنها نزدیک شوید. ممکن است فردی حریم راحتی بزرگتری داشته باشد و دوست نداشته باشد کسی وارد این حریم شود، پس با رفتارهای خود او را در مضیقه قرار ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...