تئوری رنگها
تئوری رنگها
رنگ همانا نور است و نور همانا رنگ است.همانطور که میدانید قطرههای ریز باران وقتی نور خورشید را از خود عبور میدهند مثل میلیونها منشور شیشهای عمل میکنند و در مجموع، آن نور الوان-شش رنگ-را به وجودمیآورند که اسمش رنگین کمان است.حدود دویست سال پیش، نیوتن پدیده رنگین کمان را در اتاق خانهاش ایجاد کرده است. برای این منظور، او خود را در اتاق کاملاً تاریکی قرار داده که تنها از یک روزن بسیار کوچک نور به داخل آن عبور میکرده است، آنگاه با قرار دادن یک منشور سه گوش در برابر این نور، موفق شده است نور سفید را به رنگهای طیف تجزیه کند.
واقعیت رنگ و اثر رنگی
واقعیت رنگها از طیف رنگ مایهها، به صورت فیزیکی و شیمیایی قابل تجزیه و تحلیل و تعریف هستند. تعاریف آنها از طریق قیاس و مقایسه و توجه به تضادهای رنگی حاصل میگردد. ارزش یک رنگ کرماتیک (رنگین) در برابر رنگ آکروماتیک (بیرنگ) معلوم میشود. ادراک رنگ، واقعیتی است پسیکو فیزیک، از واقعیت پسیکوشیمیک آن متمایز است. همین مسئله پسیکو فیزیک آن است که آن را «اثر رنگ» مینامیم.
واقعیت رنگ واثرات آن در صورت وجود ترکیبات موزون و هماهنگ، قابل روئیت است، درسایر موارد حالتهای متفاوت و جدیدی به وجود میآورند که در اینجا کوشش میشود با مثالهای گوناگون حالات مختلف آن رابشناسیم.
یک مربع سفیددر زمینه سیاه بزرگتر از یک مربع سیاه به همان اندازه در زمینه سفید است. در نتیجه از مرزی که برای آن تعیین شده پافراتر مینهد وبیرون میزند. درحالی که سیاه جمع میشود و در خود فرومیرود.
یک مربع خاکستری روشن در زمینهای سفید تیره به نظر میرسد و همان خاکستری روشن در زمینه سیاه روشن به نظر میآید.
مربع زرد رنگ در زمینه سفید، تیرهتر از همان مربع زردی است که در زمینه سیاه قرارگرفتهاست. زرد در زمینه سفید دارای اثری ملایم ونمودی گرم است، در حالی که در زمینهٔ سیاه، مربع زرد درخشندگی فوقالعاده پیدا میکند و نمودش سرداست و به طرف بیرون حرکت میکند.
مربع قرمز در زمینهٔ سفید به تیرگی میرود و درخشش آن کاهش مییابد، در حالی که قرمز در زمینهٔ سیاه رنگ به گرمی متمایل می ود و روشنی بیشتر به خود میگیرد.مربع آبی در زمینه سفید دارای تیرگی و عمق است و زمینهٔ سفید نیز، از زمینه سفید مربع زرد، روشنتر است.

عابدی مدیسه
تحلیل و ارزیابی الگوهای رفتاری در فروش با توجه به نظریه های علم روانشناسی از علاقه مندی های تدریس و تحقیق اینجانب هست و معتقدم بازار امروز به شدت نیازمند نگاهی نو در بازاریابی ،فروش و تجارت نوین و همچنین بازاریابی شبکه ای هست و باید تمرکز و ارایه درخشانی به علاقه مندان به فروش و تجارت داشت چرا که فرآیند فروش نیازمند ارتقای مهارت ها و تکنیک های کاربردی در این عرصه است و آموزش های حرفه ای و کاربردی می تواند رونق بخش سرزمینم و خالق افراد مشتاق و با مهارت عرصه فروش و تجارت باشد.
دیدگاهتان را بنویسید