افراد موفق و حفظ اعتمادبهنفس
افراد موفق و حفظ اعتمادبهنفس
در برخورد با بسیاری از اطرافیانتان یا هنگام گشتوگذار در شبکه های اجتماعی و دنیای مجازی، شاید گاهی احساس کنید که همه اعتماد به نفس دارند بهغیراز شما. اما این احساس درست نیست. حتی موفقترین افراد هم ممکن است گاهی با کمبود اعتماد به نفس دستوپنجه نرم کنند. در چنین مواردی، وجه تمایز افراد موفق آن است که آنها با مشکلات مربوط به اعتمادبهنفس آشنا هستند و در برخورد با چنین وضعیتهایی راهکارهای مناسبی را در پیش میگیرند. همراه ما باشید.
افراد موفق از علت عدم اعتمادبهنفس خود آگاه هستند و بهسرعت آن را شناسایی میکنند. افراد موفق از خود واقعیشان فراری نیستند و یکی از عادتهای رفتاری آنها اعتمادبهنفس است.
احساس عدم اعتمادبهنفس از شایعترین احساساتی است که ممکن است به شما دست بدهد. همه افراد این احساس را تجربه میکنند و هیچکس از این احساس در امان نیست. مشکل عدم اعتمادبهنفس گاهی چنان حاد و شدید میشود که فرد همواره درگیر ایجاد اعتماد به نفس در خود است و این رفتار بههیچوجه نشانه خوبی نیست.ما در دنیایی زندگی میکنیم که پر از تبلیغات پرزرقوبرق اما دروغین است و شبکههای اجتماعی آن پر از تصاویر لحظات شاد و بیدردسر دیگران است، این احساس که همه بهجز شما اعتمادبهنفس دارند کاملا قابل توجیه است. زمانی که به زندگی افراد موفق فکر کنید، این تبلیغات دروغین بیشتر نمایان میشوند. تصور بسیاری از ما این است که اعتمادبهنفس، خودبهخود، با رسیدن به سطح معینی از پول و ثروت، قدرت و اعتبار به وجود میآید. این باور اشتباه است. افراد موفق نیز به اندازه افراد عادی با مشکلات مربوط به اعتمابهنفس روبهرو میشوند. چون وقتی شما واقعا موفق هستید از دایره آسایش خود خارج میشوید و کارهایی انجام میدهید که ممکن است موجب هراس شما شوند و تمام این مسائل بهتدریج در شما عدم اعتمادبهنفس به وجود میآورند.تفاوت افراد موفق با دیگران این است که آنها عادت دارند با مشکل عدم اعتمادبهنفس روبهرو شوند و به همین دلیل، برای غلبه بر این مشکل، آمادگی بیشتری در مدیریت اوضاع و بهکارگیری ابزارهای در دسترس دارند. در این مقاله، برخی از این استراتژیها و ابزارها را معرفی میکنیم. شما هم میتوانید در مواقعی که اعتمادبهنفس ندارید، با الگوبرداری از افراد موفق، از این راهکارها کمک بگیرید.

عابدی مدیسه
تحلیل و ارزیابی الگوهای رفتاری در فروش با توجه به نظریه های علم روانشناسی از علاقه مندی های تدریس و تحقیق اینجانب هست و معتقدم بازار امروز به شدت نیازمند نگاهی نو در بازاریابی ،فروش و تجارت نوین و همچنین بازاریابی شبکه ای هست و باید تمرکز و ارایه درخشانی به علاقه مندان به فروش و تجارت داشت چرا که فرآیند فروش نیازمند ارتقای مهارت ها و تکنیک های کاربردی در این عرصه است و آموزش های حرفه ای و کاربردی می تواند رونق بخش سرزمینم و خالق افراد مشتاق و با مهارت عرصه فروش و تجارت باشد.
دیدگاهتان را بنویسید